Lyke Tjoonk

Klassieke homeopathie voor landbouw- en huisdieren

Wie ben ik

Ik woon en werk op ons melkveebedrijf waar ik de kalveren verzorg en samen met mijn man de koeien melk. Sinds mijn studie van homeopathie voor dieren let ik ook extra op de gezondheid van het vee en kan ik de meeste gezondheid problemen zelf oplossen.

Vooral bij het krijgen van een kalfje kan het inzetten van homeopathische remedies een groot verschil maken. Zowel bij het afkalven zelf als bij het herstellen van de bevalling en de eerste weken erna voor zowel koe als kalf kan er ook preventief veel gedaan worden.

Door met homeopathische remedies te werken kun je op een natuurlijke manier snel bijspringen als een dier niet helemaal fit is. Zo voorkom je vaak ernstigere gezondheidsproblemen.

Ik voer geen homeopathie praktijk meer, maar je kunt op deze website wel informatie vinden over de mogelijkheden van het werken met homeopathische inzichten.

Lyke

© 2024 Lyke Tjoonk

Ontwikkeld door eXtremelyWeb