Lyke Tjoonk

Klassieke homeopathie voor landbouw- en huisdieren

Wie ben ik

Ik woon en werk op ons melkveebedrijf in Vorden. We hebben een gezin met drie, inmiddels volwassen kinderen. Hier verzorg ik de kalveren, melk ik regelmatig de koeien en je kunt mij tussendoor ook op de trekker vinden.

Naast ons melkveebedrijf heb ik mijn eigen praktijk klassieke homeopathie voor huisdieren. Hier behandel ik alle soorten huisdieren. Een mooie combinatie met het werk op de boerderij.

Mijn jeugd ligt op Texel waar ik ben opgegroeid tussen pony’s , paarden, honden, kippen, duiven, geiten en schapen. Ik reed graag met mijn pony of paard door het bos en langs het strand, maar met een enkele dressuurwedstrijd of cross kon je ons ook een plezier doen.

In Groningen studeerde ik aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding waarna ik op de mavo in Medemblik gymnastiek en wiskunde gaf. Na een leuke periode van studie en les geven sta ik nu met veel plezier in Vorden opnieuw tussen de beesten.

© 2022 Lyke Tjoonk

Ontwikkeld door eXtremelyWeb