Lyke Tjoonk

Klassieke homeopathie voor landbouw- en huisdieren

Minder stress rond oud en nieuw kan.

Wil je voor jouw dier minder stress rondom oud en nieuw?

Bestel middelen liefst eind november of eerste week van december .Zo kun je op tijd kunt beginnen met het behandelen van stress rondom geluidprikkels.

Stress stapelt:

Wordt jouw dier gestrest door het knallen?
Kruipt hij weg of wil hij niet meer naar buiten?
Duurt het steeds langer voor hij hersteld is van de spanning rond oud en nieuw?
Stress stapelt en als jouw dier elke dag schrikt van knallen en geluiden, kan het zich onvoldoende herstellen en staat het al flink onder spanning als het vuurwerk op oudjaar gaat beginnen. Met spagyriek of / en homeopathie verwerkt jouw dier deze stress en angst veel beter waardoor er snel weer rust ontstaat. Stel je dier evengoed liever niet onnodig bloot aan knallen of stressvolle situaties.

Meerdere mogelijkheden:

Zowel met spagyriek druppels als met homeopathie zijn er diverse mogelijkheden om jouw dier beter het nieuwe jaar in te loodsen.

De pilot spagyriek bij vuurwerkangst, afgelopen maand uitgevoerd met de Nederlandse Dieren Homeopaten ( NDH) heeft positief uitgepakt voor vrijwel alle deelnemers. Als er een langdurig of heftig trauma bij betrokken is, kan een aanvulling met homeopathie nodig zijn.

Wat is spagyriek?

Spagyriek is een natuurlijke behandelwijze waarbij bestandsdelen van geneeskrachtige planten worden gebruikt. Dit speciale complex bestaat uit verschillende essences die door ons zijn samengesteld. De verschillende essences versterken elkaar in de werking op angst en trauma.
De druppels zijn eenvoudig te doseren en de dosering kan worden aangepast als de situatie daarom vraagt. De behandeling kent geen bijwerkingen of nadelige effecten, ook niet op langere termijn. Spagyriek kan naast eventuele andere (reguliere) medicatie worden ingezet.

Deelnemers aan de pilot geven aan:
* Ze heeft vanmiddag niet eens gereageerd op een knal buiten. Ze is ook veel speelser nu. We gaan graag door met de druppels
* Bij wandelen ging bij een knal in de verte zijn staart iets om laag, maar hij liep wel gewoon mee, bij een tweede knal dichterbij stopte hij even, keek om zich heen en liep weer mee. Dat was vorig jaar ondenkbaar. We zijn dus heel blij met de druppels
* Al in de eerste week van de pilot werd er geschoten buiten. Normaal kruipt hij weg onder de bank, nu tilde hij alleen zijn hoofd op en sliep daarna weer verder. Heel bijzonder.
* Wandelen als er geknald wordt en in het donker vind hij nog wel vervelend, hij wil dan liever terug. Hij herstelt wel veel sneller en is binnen meteen weer rustig.

Je kunt ook kiezen voor alleen homeopatische behandeling met LM ruikflesjes of met een C potentie.

Er zit een gebruiksaanwijzing bij de middelen en er is een mogelijkheid voor contact. Een basis hulppakket bij geluidsangst romdom oud en nieuw kost € 25,-

Geef ras / diersoort en naam, gewicht en een korte omschrijving van de angst van jouw dier aan mij door, dan mail ik je terug met een advies.


Voor informatie of bestellingen kun je mailen naar info@lyketjoonk.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Lyke Tjoonk

Ontwikkeld door eXtremelyWeb