Lyke Tjoonk

Klassieke homeopathie voor landbouw- en huisdieren

Angst en Onrust

Veel dieren zijn gevoelig voor plotselinge en harde geluiden. Sommige dieren kunnen ná het mee maken van veel geknal zoals van vuurwerk, een blijvende angst voor bepaalde geluiden ontwikkelen.

Dat kan zelfs steeds erger worden en steeds meer spanning geven.

Het is goed mogelijk om de spanning rondom oud en nieuw grotendeels op te vangen.

  • Overleg met een homeopaat voor dieren welke middelen je het beste kunt gebruiken en hoe je die in zet.
  • Voor jonge dieren, die voor het eerst oud en nieuw gaan beleven, is het erg fijn om het ontstaan van angst te vóórkomen. Zorg dan dat je in de decembermaand op tijd de juiste middelen in huis hebt.
  • Voor dieren die alleen met oud en nieuw bang zijn, maar verder niet zo gevoelig, kan ook worden volstaan met middelen die rond kerst ingezet worden.
  • Is het dier altijd al gevoelig ( bijvoorbeeld ook met onweer) en wordt het na oud en nieuw steeds wat erger?  Overleg dan nu al met je homeopaat hoe dit probleem kan worden aangepakt. Dan is een langere voorbereiding en een meer op het specifieke dier afgestemde behandeling nodig om er met oud en nieuw ook profijt van te hebben.
  • Ook kleine dieren kunnen behoorlijk veel stress van harde geluiden ondervinden, denk dus ook aan aan hamsters, cavia’s konijnen en vogels.
Ook kleine dieren hebben baat bij homeopathie

Lyke Tjoonk, homeopaat voor dieren, www.lyketjoonk.nl , 0612401903

Verder Bericht

© 2019 Lyke Tjoonk

Ontwikkeld door eXtremelyWeb