Lyke Tjoonk

Klassieke homeopathie voor landbouw- en huisdieren

EHBO pakket voor snelle actie thuis

  • Kneuzingen breuken, verwondingen

Bij kneuzingen, breuken en verwondingen kunnen verschillende homeopathische middelen zeer doeltreffend bijdragen aan het genezingsproces, door het zelfherstellend vermogen van het dier sterk te ondersteunen . Denk aan herstel van schrik door trauma, bloedingen, afgescheurde nagel, heling van botbreuken en wonden. Bij ongelukjes is het erg handig om middelen in huis te hebben die je direct in kunt zetten. Dat kan ook in afwachting van een dierenarts en in overleg met je homeopaat.  • Operaties

Vooraf en nĂ¡ operaties, ook bij castratie, dragen homeopathische middelen bij aan snel herstel van narcose, maar ook aan herstel van de wond, de breuk, de gerepareerde knie-banden. Overleg met je homeopaat welke middelen het beste ingezet kunnen worden bij de specifieke operatie van jouw dier. Deze middelen kunnen deel uit maken van je EHBO pakket homeopathie.  • Bevallingen

Homeopathische middelen bevorderen het zelfherstellend vermogen na de bevalling of kunnen de bevalling bespoedigen. Ze verbeteren zo nodig de lactatie en moederzorg. Bij af-spenen en verandering van eigenaar helpen ze het jonge dier zich veiliger en op zijn gemak te voelen. Het is dan ook de moeite waard om bij het fokken met dieren of bij de aanschaf van een pup of kitten een pakket homeopathische middelen samen te stellen in overleg met je homeopaat. Immers een goed doorlopen zwangerschap en een snel herstel erna, dragen enorm veel bij aan een gezonde start van het jonge dier en de moeder. Homeopathische middelen zijn van natuurlijke oorsprong en versterken het herstelvermogen aanzienlijk.  • Diarree en koliek

Dieren eten soms van straat, een verkeerde plant of een muis die niet goed valt en krijgen dan diarree. Ook parasieten kunnen diarree veroorzaken. Vooral jonge dieren drogen dan snel uit. Paarden zijn soms gevoelig voor koliek door voeding. Het is ook dan handig om homeopathische middelen in huis te hebben die u meteen kunt inzetten in overleg met uw homeopaat of bij koliek in afwachting van uw dierenarts.

Kortom, denk eens na over de aanschaf van een EHBO pakket afgestemd op de situatie van uw dier.

U kunt per onderwerp de brochure aanvragen door mij een mail te sturen. U kunt aan de hand daarvan in overleg bepalen welke middelen u in huis wilt hebben.Lyke Tjoonk. Homeopathie voor landbouw- en huisdieren.

e-mail: info@lyketjoonk.nl

mobiel: 06 12401903

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Lyke Tjoonk

Ontwikkeld door eXtremelyWeb